Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.
Bij Pasen horen bloemen
De maatregelen zijn  helaas nog van kracht en de werkzaamheden in de straat zijn nog niet klaar. Maarrrrrr, bij pasen horen bloemen! Dus bestel je bloemen op tijd, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en zoveel mogelijk mensen van een mooie bos bloemen kunnen voorzien. Dit kan via onze webshop, what's app (0616802235) telefoon (0135811050) of mail (info@daisylane.nl)
Dinsdag 6-4-2021 zijn wij een dagje extra gesloten.

Liefs, Daisy

Kleine update
Het ziet er allemaal wat verwarrend uit, al die borden en opbrekingen, maar vooralsnog zijn we nog steeds bereikbaar! Dus, mocht je een boeket nodig hebben, loop of fiets gerust even langs! 
We hebben ook mooie planten aan de webshop toegevoegd, zodat je eindelijk weer je groenbehoefte kunt voeden!
xxx Daisy
Bloemen maken je blij, bieden troost, belonen en verrijken. Inlevingsvermogen is hierbij een must en een kwaliteit die ik koester. “Zeg het met bloemen” is dan ook een gezegde dat niet uit de lucht is komen vallen.

Ik probeer altijd de mooiste, kleurrijkste en kwalitatief beste bloemen in te kopen bij onze leveranciers, waarmee we een goede vertrouwensband hebben opgebouwd. 
Regelmatig ga ik op inkoop om de collectie planten, potten en vazen aan te vullen, zodat je altijd iets moois kunt aanschaffen voor jezelf of als cadeau.
Bloemenhouden

Kom gerust eens een kijkje nemen om de sfeer te proeven en u te verwonderen over het aanbod.