Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.
Bij Pasen horen bloemen
De maatregelen zijn  helaas nog van kracht en de werkzaamheden in de straat zijn nog niet klaar. Maarrrrrr, bij pasen horen bloemen! Dus bestel je bloemen op tijd, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en zoveel mogelijk mensen van een mooie bos bloemen kunnen voorzien. Dit kan via onze webshop, what's app (0616802235) telefoon (0135811050) of mail (info@daisylane.nl)
Dinsdag 6-4-2021 zijn wij een dagje extra gesloten.

Liefs, Daisy

Kleine update
Het ziet er allemaal wat verwarrend uit, al die borden en opbrekingen, maar vooralsnog zijn we nog steeds bereikbaar! Dus, mocht je een boeket nodig hebben, loop of fiets gerust even langs! 
We hebben ook mooie planten aan de webshop toegevoegd, zodat je eindelijk weer je groenbehoefte kunt voeden!
Bloemen te koop!
Na een fijne break zijn we weer open van dinsdag tot en met zaterdag. 
Voorlopig mogen we buiten nog steeds bloemen verkopen, dus kom een kijkje in de etalage nemen en kies een mooie bos uit. Je kunt ook vooraf bestellen via de webshop. We zijn hard bezig met een nieuwe collectie boeketten, maar Daisy's Choice is zeker een aanrader!

We zetten de bloemetjes een beetje buiten!
Dankzij de inzet van onze brancheorganisatie mogen we in ieder geval tot en met 24 december onze producten buiten gaan verkopen. Daar zijn we heel blij mee! We zijn nog een beetje aan het zoeken naar de juiste vorm, maar je kunt in ieder geval komen windowshoppen;-) Aan de deur verkopen we onze boeketten (alleen kant en klaar) en kerstarrangementen. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12:00. Je kunt ook vooraf iets bestellen en later op komen halen via www.daisylane.nl / what'sapp 0616802235 / bellen 0135811050. 
Op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk drukte op straat en houden we ons aan de maatregelen.