Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.
Bloemen te koop!
Na een fijne break zijn we weer open van dinsdag tot en met zaterdag. 
Voorlopig mogen we buiten nog steeds bloemen verkopen, dus kom een kijkje in de etalage nemen en kies een mooie bos uit. Je kunt ook vooraf bestellen via de webshop. We zijn hard bezig met een nieuwe collectie boeketten, maar Daisy's Choice is zeker een aanrader!

We zetten de bloemetjes een beetje buiten!
Dankzij de inzet van onze brancheorganisatie mogen we in ieder geval tot en met 24 december onze producten buiten gaan verkopen. Daar zijn we heel blij mee! We zijn nog een beetje aan het zoeken naar de juiste vorm, maar je kunt in ieder geval komen windowshoppen;-) Aan de deur verkopen we onze boeketten (alleen kant en klaar) en kerstarrangementen. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12:00. Je kunt ook vooraf iets bestellen en later op komen halen via www.daisylane.nl / what'sapp 0616802235 / bellen 0135811050. 
Op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk drukte op straat en houden we ons aan de maatregelen.
Https closeactnl
Close Act X Daisy Lane
Deze tafelstukken wil je graag aanschaffen om twee redenen...

Ze staan supergezellig op tafel en de ondergronden zijn gemaakt door de mensen van Close Act. Dus door aankoop van 1 van deze stukken steun je ook nog eens dit mooie bedrijf in straattheater!
Voorlopig zijn ze alleen in onze winkel te koop of te bestellen.
Hier is ie dan!
Potverdorie wat ben ik blij met de nieuwe webshop! Een webshop bijhouden is weer een hele nieuwe tak van sport, dus we beginnen nice and easy...
Aankomende tijd gaan we meer artikelen toevoegen, Daisy is er druk mee bezig;-)
12