Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.

Daisy houdt van bloemen maar ook van mensen.

Ontdek de leuke mensen, mooie bedrijven, en goeie buren met wie ze samenwerkt en/of bevriend is.
Glas

Daisy Lane werkt samen met Glasstudio Amazing Projects in de vorm van een shop-in-shop. Laat je niet weerhouden een kijkje te nemen als je toch bij ons op bezoek bent!

Image 8

Jolanda van Zijne koninklijke hoogheid maakt de gezelligste jurkjes en heeft naast Jac ook nog eens een om op te vreten hondje als gezelschap.
Image 122x

Twee heren, twee winkels, dat is Sam-Sam. Vintage en tweedehandskleding in combinatie met LP’s. Ook hier is een kleine viervoeter aanwezig.

Image 132x

Een kapper en een leermaker. De twee stoere dames van Leermakers en Van Dijk moet je zeker even bezoeken. Om de hoek! Nieuwlandstraat 15.

Fle logo fleurop service partner fc

Daisy Lane is een Fleurop Servicepartner. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt met uw Fleuropbloemenbon. Tevens is het hierdoor mogelijk uw bestelling te plaatsen voor heel Nederland en daarbuiten.
Image 102x

Eet hier, Drink hier, winkel hier, leef hier

Vaak hoor je mensen zeggen dat het jammer is dat al die kleine winkeltjes verdwijnen. Dat elke stad in Nederland op de andere lijkt en dat er geen unieke winkels overblijven. Maar vaak shoppen deze mensen zelf alleen bij de ketens of online.

Koester je buurt hoopt daar wat verandering in te brengen. De kleine unieke winkels zijn niet duurder dan de ketens. De individuele ondernemers leven voor hun zaak, geven goede service, een luisterend oor en echte garantie. Bij ons hoef je niet terug naar het postkantoor als er weer eens een verkeerde maat geleverd is door die online winkel. Meteen passen, proeven, opeten en genieten.