Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.
Bloemen te koop!
Na een fijne break zijn we weer open van dinsdag tot en met zaterdag. 
Voorlopig mogen we buiten nog steeds bloemen verkopen, dus kom een kijkje in de etalage nemen en kies een mooie bos uit. Je kunt ook vooraf bestellen via de webshop. We zijn hard bezig met een nieuwe collectie boeketten, maar Daisy's Choice is zeker een aanrader!

We zetten de bloemetjes een beetje buiten!
Dankzij de inzet van onze brancheorganisatie mogen we in ieder geval tot en met 24 december onze producten buiten gaan verkopen. Daar zijn we heel blij mee! We zijn nog een beetje aan het zoeken naar de juiste vorm, maar je kunt in ieder geval komen windowshoppen;-) Aan de deur verkopen we onze boeketten (alleen kant en klaar) en kerstarrangementen. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12:00. Je kunt ook vooraf iets bestellen en later op komen halen via www.daisylane.nl / what'sapp 0616802235 / bellen 0135811050. 
Op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk drukte op straat en houden we ons aan de maatregelen.
xxx Daisy
Bloemen maken je blij, bieden troost, belonen en verrijken. Inlevingsvermogen is hierbij een must en een kwaliteit die ik koester. “Zeg het met bloemen” is dan ook een gezegde dat niet uit de lucht is komen vallen.

Ik probeer altijd de mooiste, kleurrijkste en kwalitatief beste bloemen in te kopen bij onze leveranciers, waarmee we een goede vertrouwensband hebben opgebouwd. 
Regelmatig ga ik op inkoop om de collectie planten, potten en vazen aan te vullen, zodat je altijd iets moois kunt aanschaffen voor jezelf of als cadeau.
Bloemenhouden

Kom gerust eens een kijkje nemen om de sfeer te proeven en u te verwonderen over het aanbod.